Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Visu tuoli valkoinen/tammi (PU-lakattu)

299,00€ 241,13€
149,50€ 120,56€
299,00€ 241,13€
149,50€ 120,56€

Yhteensä:

149,50€ 120,56€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mika Tolvanen

Valmistaja: Muuto

RAJATTU ERÄ. Vanha PU-lakattu versio, joka ei ole enää tuotannossa. Huomaathan, että sävy poikkeaa hieman vuodesta 2020 alkaen valmistetuista tuoleista.

Suunnittelija Mika Tolvanen halusi puujalkaiseen Visu-tuoliin ajattoman, hillityn luonteen. Siinä onkin jotain perinteistä, mutta virkistävät yksityiskohdat pitävät huolen siitä, ettei se koskaan muutu tylsäksi. Visu-tuoli ovat saatavilla tyylikkäillä värivaihtoehdoilla.

Korkeus: 78,5 cm
Leveys: 46 cm
Syvyys: 51 cm
Istuinkorkeus: 46 cm
Materiaali: Tammi

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nämä tuotteet saattavat kiinnostaa sinua

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17