Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Mimic peili harmaa

135,00€ 108,87€
87,75€ 70,77€
135,00€ 108,87€
87,75€ 70,77€

Yhteensä:

87,75€ 70,77€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Normal Studio

Valmistaja: Muuto

Muuton Mimic on minimalistinen pöytäpeili, jonka on suunnitellut pariisilaisen Normal Studion palkittu muotoilijakaksikko Jean-François Dingjian ja Eloi Chafaï. Mimic-peili yhdistelee pyöristettyjä, geometrisia muotoja sekä taustapinnan graafista kohokuviointia. Kodin eri tiloissa Mimic toimii sekä peilauspaikkana että katseenvangitsijana.

Materiaali: Epoksihartsi, ABS, peililasi
Mitat: Leveys 25.5 cm, korkeus 35 cm
Jalustan halkaisija: 8 cm
Väri: Harmaa

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17