Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Marbled kannu

75,00€ 60,48€
56,25€ 45,36€
75,00€ 60,48€
56,25€ 45,36€

Yhteensä:

56,25€ 45,36€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: HAY

HAY Marbled kannuista jokaisella on uniikki, valkoisen posliinin ja värillisen lasitteen luoma marmorimainen kuviointi. Kuviointi jatkuu myös kannun sisäpuolella ja pohjassa. HAY Marbled tuo persoonallisuutta kattaukseen niin arjen kuin juhlankin keskellä. Suureen Marbled kannuun mahtuu isommallekin seurueelle tarjottava juotava ja näyttävää kannua voi käyttää myös esimerkiksi vaasina tai koriste-esineenä.

Materiaali: Posliini
Mitat: Halkaisija 16 cm, korkeus 21 cm
Väri: Musta tai ruskea

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17