Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY CPH30 jatkettava pöytä 160x80 tammi, jatkopalat valk. laminaatti (Myymälämalli)

3043,00€ 2454,03€
2130,10€ 1717,82€
3043,00€ 2454,03€
2130,10€ 1717,82€

Yhteensä:

2130,10€ 1717,82€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: HAY

Hyväkuntoinen myymälämalli. Tammesta valmistettu, jatkettava ruokapöytä, jonka mukana tulevat jatkopalat muusta pöydästä poiketen valkoisella laminaattipinnalla. Kun jatkopalat ovat käytössä, ne muodostavat pöydän keskelle valkoisen raidan antaen tammipöydälle mielenkiinoisen säväyksen. Nouto myymälästä, kysy muista mahdollisista kuljetusvaihtoehdoista.

Monenlaisiin koteihin sopiva pöytä soveltuu ruokailutilan lisäksi mainiosti myös työhuoneeseen. Ja kun pöytätilan tarve kasvaa, on CPH30 pöytää helppo jatkaa erikseen myytävien jatkopalojen ansiosta. Yhden jatkopalan mitta on 50 cm ja niitä voidaan asettaa pöydän keskiosaan jopa neljä kappaletta. Myös jatkopaloja on saatavilla useissa eri väreissä, ja personaallisen ilmeen pöytä saakin silloin, mikäli esimerkiksi tammiseen pöytään yhdistää valkoisella laminaatilla päällystetyt jatkopalat. Huomioithan, että jatkopalojen puunsävy voi erota hieman itse pöydästä, sillä ne valmistetaan erikseen eri puista.

Materiaali: Massiivitammi, tammivaneri, vesipohjainen lakka, laminaatti
Mitat: Leveys 80 cm, pituus 160 cm, korkeus 74 cm
Väri: Tammi, jatkopalat valkoinen/tammi
Lisätietoa: Mukana kaksi jatkopalaa, joilla pöydän saa jatkettua max. 260 cm pitkäksi.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17