Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

EcoSouLife All Natural piknik-setti neljälle

Tarjous
74,00€ 59,68€
37,00€ 29,84€
74,00€ 59,68€
37,00€ 29,84€

Yhteensä:

37,00€ 29,84€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: EcoSouLife

EcoSouLife All Natural piknik-setti neljälle kätevässä juutista valmistetussa kantokassissa. Luonnollisista raaka-aineista valmistetut tuotteet kestävät konepesua, lämmitystä mikroaaltouunissa sekä lämpöä 120 asteeseen saakka. EcoSouLife All Natural -tuotteet sisältävät ainoastaan uusiutuvia raaka-aineita. Tuotteet ovat kestäviä ja keveitä. Voit korvata All Natural-tuotteilla muoviastiat arkikattauksessa, mökillä, matkailuautossa ja retkellä. Kulhot, mukit ja aterimet alkavat maatua, kun ne haudataan maahan ja biohajoavat sen jälkeen 2-3 vuodessa.

Materiaalit: Maissitärkkelys, elintarvikekäyttöön tarkoitettu luonnonhartsi, soijapohjainen sidosaine, ligniini. Kantokassi juuttia.
Retkisettiin kuuluu: 4 x Ø 25 cm lautanen 4 x Ø 14 cm kulho 4 x retkimuki 8 x lusikka 8 x haarukka 8 x veitsi
Tuotteiden värit: Sininen, hiekka, vihreä ja pinkki
Lisätietoa: Tuotteet ovat uudelleenkäytettäviä, myrkyttömiä ja BPA-vapaita.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Australialaisen EcoSouLifen perustivat Sharon ja Gal Benjamin vuonna 2007. Sharon työskenteli tuohon aikaan tekstiilituotteita valmistavassa yrityksessä ja hänen vaimonsa Gal maineikkaan tavaratalon sisäänostajana. Innostus yrityksen perustamiseen tuli Sharonin ja Galin vanhimmalta pojalta, joka oli hyvin ympäristötietoinen ja paasasi vanhemmilleen ympäristöasioista päivittäin. Pariskunnan päässä alkoi pyöriä kysymys siitä, mitä konkreettista ympäristöongelmille voisi tehdä. 

Tavoitteeksi kaikille tuotteille asetettiin, että tuotteiden tulisi olla biohajoavia kolmen vuoden sisällä siitä, kun ne haudataan maahan. Tämä määritelmä on tärkeä siitä syystä, että hajoamisprosessi ei saa käynnistyä tavallisessa arkikäytössä.

Tärkeä osa EcoSouLifen ajattelumaailmaa on pyrkimys tosiasioiden tunnustamiseen ja pragmaattisuuteen: kaikkia maailman ongelmia ei voi ratkaista kerralla. Ehkä lapsenlapsemme saavat elää maailmassa, jossa tuotteiden ympäristövaikutus on meidän kaikkien yhteinen asia?

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17