Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Design House Stockholm Top Light kynttilänjalka

-30%
43,00€ 34,68€
30,10€ 24,27€
43,00€ 34,68€
30,10€ 24,27€

Yhteensä:

30,10€ 24,27€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Lena Bergström

Valmistaja: Design House Stockholm

Design House Stockholm Top Light asetetaan tyhjän lasipullon tai karahvin suulle ja tunnelmallinen kynttilänjalka on valmis. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Top Light tuo sisustukseen persoonallisen ja kiinnostavan lisän. Design House Stockholm Top Light kynttilänjalan on suunnitellut Lena Bergström, joka on yksi Ruotsin tunnetuimmista suunnittelijoista lasi- ja tekstiilitaiteen saralla.

Materiaali: Ruostumaton teräs
Mitat: Korkeus 9.3 cm, halkaisija 9.5 cm
Väri: Teräs

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Design House Stockholm

Anders Färdig perusti Design House Stockholmin vuonna 1992, ns. muotoilun julkaisutaloksi. Yritys toi ensimmäiset omat tuotteensa ulos 1997. Design House Stockholmilla on omalaatuinen, monella tapaa käänteinen toimintatapa suunnittelijoidensa kanssa. He eivät valitse tuotteelle suunnittelijaa, vaan kiinnostuneet suunnittelijat tuovat omat ideansa pöydälle. Tuotteissa on tätä kautta vahva, omaperäinen ja inhimillinen leimansa. Tavoitteena on kerätä nimen taakse paras skandinaavinen mallisto, joka elää yli trendien. Tämä onnistuu rohkeilla tuotteilla, jotka tuovat aina jotain uutta genreensä.

Design House Stockholmissa ei myöskään luoteta vain suuriin suunnittelijoihin, vaan sen kautta moni tuntematonkin suunnittelija on saanut tuotteensa kaikkien saataville.  Block-hittivalaisimen suunnitteli Harri Koskinen, ollessaan vielä tuntematon opiskelija. Valaisin nousi maailman suosioon ja on yksi tämän hetken tunnetuimmista valaisimista Design House Stockholmin mallistossa. Yli sata suunnittelijaa on vuosien saatossa kasvattanut Design House Stockholmin valikoimaa uniikeilla tuotteillaan. 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17