Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Woodnotes K-tuoli kapea ristikkojalalla kitti/musta

2689,00€ 2168,55€
2689,00€ 2168,55€

Yhteensä:

2689,00€ 2168,55€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Harri Koskinen

Valmistaja: Woodnotes

Woodnotesin K-tuoli on suomalaisen suunnittelija Harri Koskisen käsialaa. Paperinarukankaalla verhoiltu muhkea nojatuoli kutsuu istujaansa viettämään tuoliin tovin jos toisenkin. Vuonna 2022 rakastettu tuoteperhe täydentyi kevyellä ristikkojalkavaihtoehdolla. Mattakromattu ristikkojalka mahdollistaa tuolin pyörimisen sekä pienen mukavan keinumisen. K-tuoli sopii rennon vähäeleisyytensä ansiosta niin koteihin kuin julkisiin tiloihinkin. Halutessasi voit viimeistellä täydellisen istumiskokemuksen K-rahin avulla.

Harri Koskisen K-tuoli voitti Kölnin kansainvälisillä huonekalumessuilla Interior Innovation Award -palkinnon vuonna 2004. K-tuoli on kotimainen designklassikko, jota valmistaa suomalainen Woodnotes.

Materiaali: Mattakromattu teräs
Verhoilu: Sand paperinarupuuvillakangas kitti/musta (256159)
Täyte: Vanu kierrätettyä PET-polyesteria, solumuovi, vaahtomuovi, pinnoitettu POL-kangas ja kuitukangas
Mitat: Leveys 72 cm, syvyys 86 cm, korkeus 97 cm
Istuinkorkeus: 41 cm
Lisätietoa: Kangas on käsitelty likaahylkivyysaineella.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Woodnotes – paperinarusta ihmeitä

Woodnotes on suomalainen designyritys, joka on tullut tunnetuksi erikoistumisessaan paperinarun käyttöön. Yrityksen perustivat vuonna 1987 tekstisuunnittelija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila. Yrityksen alkuperäinen idea hyödyntää suomalaisia raaka-aineita ja kehittynyttä teknologiaa johti lopulta paperinarun käyttöön. Yrityksen kaikki tuotteet hyödyntävät paperinarua raakamateriaalinaan - ensimmäisenä maailmassa. 

Puusta tuotettu paperinaru on luonnonmateriaali, jossa on paljon haluttuja ominaisuuksia ja paljon luonnetta. Paperinaru ei kerää pölyä ja likaa, joten sen on ihanteellinen esim. allergikoille. Tuotteiden henki kumpuaa suomalaisesta luonnosta ja ajattomasta visuaalisesta ilmeestä. Geometriset kuviot ja värien puhtaus jatkavat materiaalin aitoa luonnetta. Pitkälle viety laatu ja tuotekehitys jatkuu vielä tähän päivään ja Woodnotes tuokin valikoimaansa kokoajan innovatiivisiä uutuuksia, joista parhaat löydät meiltä. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17