Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Eames RAR keinutuoli vaaleanharmaa/vaahtera

640,00€ 516,13€
640,00€ 516,13€

Yhteensä:

640,00€ 516,13€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Charles & Ray Eames

Valmistaja: Vitra

Vitra Eames RAR keinutuolit ovat siroja sekä pienikokoisempia kuin yleisesti totutut kiikkutuolit. Suunnittelijapariskunta Charles ja Ray Eamesin suunnittelemat tutut muodot tarjoavat voittamatonta istumismukavuutta ja todistettua ajattomuutta. Monikäyttöisyytensä ansiosta RAR palvelee useissa eri tiloissa aina olohuoneesta lastenhuoneeseen. Eames RAR keinutuoli on klassikko, joka säilyy sukupolvelta toiselle.

Materiaali: Vaahtera, teräs, muovi
Mitat: Leveys 63 cm, syvyys 81 cm, korkeus 76 cm
Selkänojan korkeus: 40 cm
Väri: Vaaleanharmaa (Light Grey), kromi, vaahtera (Golden maple)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17