Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Cité nojatuoli gris vermeer/premium nahka 59

4830,00€ 3895,16€
4830,00€ 3895,16€

Yhteensä:

4830,00€ 3895,16€

Tilattavissa

Toimitusaika: 110 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jean Prouvé

Valmistaja: Vitra

Vitra Cité nojatuoli on yksi Jean Prouvé ensimmäisiä klassikkotuotteita. Varhainen mestariteos suunniteltiin alunperin Cité Universitaireen opiskelijoiden asuintiloihin, mistä myös nojatuolin nimi juontaa juurensa. Prouvé tykkäsi käyttää Cité nojatuolia myös omassa olohuoneessaan.

Vitra Cité nojatuoliin on valittavissa joko nahka- tai kangasverhoilu useissa eri värivaihtoehdoissa. Myös rungon värin voi valita kahdeksasta eri vaihtoehdosta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista, kuin esillä olevista vaihtoehdoista!

Materiaali: Teräsrunko, nahkaverhoilu, nahkaremmit
Mitat: Leveys 68 cm, korkeus 84 cm, syvyys 95 cm
Rungon väri: Gris vermeer
Verhoilu: Premium semianiliininahka, Jade 59
Lisätietoa: Istuinosan etureuna on noin 33 cm korkeudella.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17