Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Pouf ATD1 -rahi Moonlight lampaantalja/pähkinä

1478,00€ 1191,94€
1478,00€ 1191,94€

Yhteensä:

1478,00€ 1191,94€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Viggo Boesen

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Pouf ATD1 rahi on suunnitteltu täydentämään Little Petra -nojatuolin istuinmukavuutta entisestään. Viggo Boesenin suunnittelema rahi on ennen kaikkea muhkea ja lampaantaljalla verhoiltuna täydellisen pehmeä.

Litte Petra nojatuoli on tanskalainen klassikko, joka esiteltiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1938 Tanskassa Copenhagen Cabinetmakers' Guild -kilpailussa.

Materiaali: Massiivipyökki, pähkinäpuu, vaneri, vaahtomuovi, polyesterivanu
Mitat: Leveys 53 cm, syvyys 53 cm, korkeus 37 cm
Väri: Luonnonvalkoinen, pähkinä
Paino: 5.1 kg

Saatavilla useilla eri kankailla. Otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevasta vaihtoehdosta.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17