Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Margas lepotuoli LC2

2956,00€ 2383,87€
2956,00€ 2383,87€

Yhteensä:

2956,00€ 2383,87€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Liljencrantz

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Margas lepotuoli näyttää hurmaavalta jokaisesta kulmasta tarkasteltuna. Elegantti Margas lepotuoli tuo lämpöä ja kutsuvuutta sisustukseen. Margas-tuoteperhe ihastuttaa minimalistisella, veistoksellisella muotoilullaan. Suunnittelija Liljencrantz on nimennyt tuoteperheen ihalemansa isoäitinsä mukaan.

Materiaali: Pyökki, vaneri, vaahtomuovi, vanu, kangasverhoilu, pyörivä teräksinen laippajalka
Mitat: Korkeus 77 cm, leveys 90 cm, syvyys 87 cm
Istuinkorkeus: 42 cm
Kangas: Karakorum 001
Paino: 32 kg
Valmistusmaa: Liettua

Saatavilla usealla eri kangasverhoilulla. Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17