Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Little Petra nojatuoli Moonlight lampaantalja/pähkinä

4786,00€ 3859,68€
4786,00€ 3859,68€

Yhteensä:

4786,00€ 3859,68€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Viggo Boesen

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Little Petra on Viggo Boesenin suunnittelema nojatuoli, joka on ennen kaikkea äärimmäisen pehmeä, tyylikäs ja kutsuva. Muotokieleltään siro ja kurvikas nojatuoli sopii kaikenlaisiin tiloihin ja ympäristöihin. Little Petra kutsuu syleilyynsä pidemmäksikin aikaa viettämään rentoja hetkiä ja rauhoittumaan lempikirjan parissa. Little Petra on nimetty Boesenin anopin mukaan.

Little Petra esiteteltiin alun perin vuonna 1938 Kööpenhaminan Cabinetmakers Guild -näyttelyssä. Myöhemmin Little Petra voitti palkintoja New Yorkin ja Berliinin näyttelyissä. Nojatuoli edustaa tanskalaista 1930-luvun funkkistyyliä.

Nojatuolin eteen on tehty paljon töitä äärimmäisen mukavuuden takaamiseksi. Boesenin rakkautta luonnonmateriaaleihin kunnioittaen tuolin jalat on valmistettu tammesta tai pähkinästä.

Materiaali: Massiivipyökki, pähkinäpuu, vaneri, vaahtomuovi, polyesterivanu
Mitat: Leveys 79 cm, syvyys 83 cm, korkeus 75 cm
Istuinkorkeus: 40 cm
Istuinsyvyys: 55 cm
Väri: Luonnonvalkoinen, pähkinä
Paino: 20 kg

Saatavilla useilla eri kankailla. Otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevasta vaihtoehdosta.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17