Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Catch JH14 lepotuoli Hallingdal

1760,00€ 1419,35€
1760,00€ 1419,35€

Yhteensä:

1760,00€ 1419,35€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jaime Hayón

Valmistaja: &Tradition

&Traditionin Catch lepotuoli ihastuttaa hauskalla ja omalaatuisella muotoilullaan. Kuppimaisella istuinosalla varustettu Catch nappaa nimensä mukaisesti sinut hellään syleilyyn, josta ei tee mieli poistua. Monipuolinen nojatuoli sopii kotona niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin ja on omiaan myös julkisiin aulatiloihin. Espanjalaisen Jaime Hayónin suunnittelemassa tuolissa on musta teräsrunko ja monia eri verhoiluvaihtoehtoja.

Materiaali: Teräs, valettu polyuretaanivaahto, palosuojattu CMHR-vaahtomuovi
Mitat: Leveys 82 cm, korkeus 86 cm, syvyys 92 cm
Kangas: Kvadrat Hallingdal (70% uusi villa, 30% viskoosi)
Paino: 13 kg
Väri: Vaaleanharmaa (Hallingdal 65/130)
Lisätietoa: Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista, kuin esillä olevista kangasvaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17