Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Visu nojatuoli musta

499,00€ 402,42€
499,00€ 402,42€

Yhteensä:

499,00€ 402,42€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mika Tolvanen

Valmistaja: Muuto

Suunnittelija Mika Tolvanen halusi puujalkaiseen Visu-tuoliin ajattoman, hillityn luonteen. Siinä onkin jotain perinteistä, mutta virkistävät yksityiskohdat pitävät huolen siitä, ettei se koskaan muutu tylsäksi. Visu-tuoli ovat saatavilla tyylikkäillä värivaihtoehdoilla.

Muuton Visu-tuolit käsitellään vuoden 2020 alusta alkaen uusilla ympäristöystävällisemmillä vesipohjaisilla maaleilla ja lakoilla, mikä vähentää huomattavasti kemikaalien käyttöä.

Materiaali: Muotoonpuristettu saarnivaneri, vesipohjainen maali
Mitat: Leveys 60 cm, syvyys 51 cm, korkeus 69 cm
Istuinkorkeus: 40 cm
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17