Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Outline nojatuoli Cognac nahka/musta

2995,00€ 2415,32€
2995,00€ 2415,32€

Yhteensä:

2995,00€ 2415,32€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Anderssen & Voll

Valmistaja: Muuto

Muuton Outline on tyylikäs ja puhdaslinjainen nojatuoli, jolla on myös mukava istua. Suunnittelijat Torbjørn Anderssen & Espen Voll ovat saaneet inspiraation linjakkaaseen muotoiluun modernista arkkitehtuurista. Lepotuolin lisäksi on saatavana kahden- ja kolmenistuttavana Outline-sohva, ja niiden verhoiluvaihtoehtoina kiinteä nahka- tai kangasverhoilu. Pituus 78 cm, syvyys 76 cm, korkeus 71 cm, istuinkorkeus 40 cm Materiaali: Jalat jauhemaalattua alumiinia, rakenne puuta ja terästä, täyte vaahtomuovirouhe ja höyheniä Verhoilu: Refine Leather, konjakin värinen nahka Otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut muista verhoiluvaihtoehdoista!

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17