Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Doze lepotuoli

2295,00€ 1850,81€
2295,00€ 1850,81€

Yhteensä:

2295,00€ 1850,81€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Anderssen & Voll

Valmistaja: Muuto

Muuto Doze lepotuoli tarjoaa äärimmäistä istuinmukavuutta ja miellyttävää muotoilua sulavien linjojensa kautta. Doze lepotuoli ja rahi huokuvat yhdessä 1970 -luvun huonekalumuotoilun tuntua luoden uuden perspektiivin aikakauden lepotuoleihin. Doze muodostuu näyttävästä, kauttaaltaan pehmustetusta istuinosasta sekä tukevista metallijaloista, jotka nostavat yläosaansa huomion keskipisteeksi. Lepotuoli on kaunis niin yksin kuin yhdessä ilmettä täydentävän rahin kanssa.

Materiaali: Metalli, vaahtomuovi, kangasverhoilu
Mitat: Leveys 95.5 cm, syvyys 100 cm, korkeus 106 cm
Istuinkorkeus: 40 cm
Kangas: Balder 782 / Sininen, Forest Nap 952 / Vihreä tai Ocean 80 / Harmaa
Runko: Antrasiitti, kromi tai vihreä
Valmistusmaa: Puola

Saatavilla useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla. Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17