Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Interface Pilleri lepotuoli kangasverhoilu

1345,00€ 1084,68€
1345,00€ 1084,68€

Yhteensä:

1345,00€ 1084,68€

Tilattavissa

Toimitusaika: 40 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Interface

Interface Pilleri on suomalaisen muotoilijan Elina Ulvion suunnittelema pehmeä ja pyöreämuotoinen lepotuoli. Lämminhenkinen Pilleri saa särmää sen metallisesta jalustasta, joka ulottuu korkealle käsinojaan. Laajaan Pilleri-sarjaan kuuluu lepotuolin lisäksi kaksi erimittaista sohvaa sekä kattava sarja pikkupöytiä. Monipuolisuutensa ansiosta Pilleri lepotuoli sopii niin kotiin kuin julkiseen tilaan.

Mitat: Leveys 87 cm, syvyys 80 cm, korkeus 77 cm
Istuinkorkeus: 40 cm
Runko: Massiivipuu, vaneri
Istuinpehmuste: Kerrosrakenteinen vaahtomuovityyny
Selkätyyny: Höyhen-rouhesekoite (lokeroitu)
Lisätietoa: Esimerkkihinta edullisimmalla kankaalla.

Saatavilla useilla eri kangas- ja nahkaverhoiluvaihtoehdoilla. Otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla niin löydämme sinulle sopivimman vaihtoehdon!

Kysy lisätietoja

Valmistaja

 

Interface

Vuodesta 1963 lähtien Interface on valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interface-tuotteet ovat tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon on yhdistetty viimeisimmät trendit sekä skandinaavinen muotokieli. Sohvat ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia ja valmistetaan tilaustyönä. Raaka-aineet ovat hankittu vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Tuotteet valmistetaan Suomessa. Kolme Interfacen avainsanaa ovat ympäristöystävällisyys, ajattomuus ja kotimaisuus.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17