Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Interface Lollipop Daybed Jagger 2

2890,00€ 2330,65€
2890,00€ 2330,65€

Yhteensä:

2890,00€ 2330,65€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Laura Seppänen

Valmistaja: Interface

Interface Lollipop on minimalisten mutta näyttävä sarja, jonka on suunnitellut Laura Seppänen. Sarjan osista voit koota juuri itselleen sopivan kokonaisuuden. Sarjan tuotteet toimivat kuitenkin myös loistavasti itsekseen ja jokainen Lollipop moduuli avautuu vuodesohvaksi. Lollipop-sarjan tuotteet ovat tarkkaan viimeisteltyjä, joten Daybed on kaunis jokaisesta suunnasta katsottuna.

Lollipop Daybedin selkänojat on tehty tammiviilusta ja sopivan jämäkät istuintyynyt kestävät käyttöä ja tuntuvat erittäin miellyttäviltä myös vuodekäytössä.

Tässä mallissa vuode aukeaa edestä katsottuna oikealle. Mikäli haluat että vuode avautuu vasemmalle, mainitse se tilausvaiheessa lisätietokentässä.

Materiaali: Tammiviilu, vaneri, vaahtomuovi, verhoiluvanu
Mitat: Leveys 80/160 cm, syvyys 215 cm, korkeus 65 cm
Istuinkorkeus: 35 cm
Väri: Harmaa
Kangas: Lauritzon's Jagger 2 (100 % polyesteri)
Paino: 42kg
Lisätietoa: Runko aina kiinteästi verhoiltu. Pyöreän tyynyn päällisen voi irrottaa.

Saatavilla useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla. Otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla niin löydämme sinulle sopivimman vaihtoehdon!

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Interface

Vuodesta 1963 lähtien Interface on valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interface-tuotteet ovat tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon on yhdistetty viimeisimmät trendit sekä skandinaavinen muotokieli. Sohvat ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia ja valmistetaan tilaustyönä. Raaka-aineet ovat hankittu vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Tuotteet valmistetaan Suomessa. Kolme Interfacen avainsanaa ovat ympäristöystävällisyys, ajattomuus ja kotimaisuus.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17