Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Interface Bug rahi Dunes-nahka konjakki

1195,00€ 963,71€
1195,00€ 963,71€

Yhteensä:

1195,00€ 963,71€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Aino Michelsen

Valmistaja: Interface

Interface Bug on Aino Michelsenin suunnittelema kevytrakenteinen ja muhkea lepotuoli, jonka istuinmukavuutta voi täydentää saman sarjan rahilla. Bug huokuu rentoa ylellisyyttä, jonka mahdollistaa kaunis konjakinvärinen nahka sekä moderni musta metallirunko.

Mitat: Leveys 76 cm, korkeus 32 cm, syvyys 84 cm
Runko: Mustaksi maalattu metalliputki
Väri: Konjakki
Dunes-nahka: Aniliininahka on nahkaa aidoimmillaan. Sen pinta on sopivan rasvainen ja sen ominaisuutena on käytössä patinoituminen.

Saatavilla useilla eri nahkavaihtoehdoilla sekä kangas- ja nahkaverhoilu yhdistelmillä. Otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla niin löydämme sinulle sopivimman vaihtoehdon!

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Interface

Vuodesta 1963 lähtien Interface on valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interface-tuotteet ovat tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon on yhdistetty viimeisimmät trendit sekä skandinaavinen muotokieli. Sohvat ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia ja valmistetaan tilaustyönä. Raaka-aineet ovat hankittu vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Tuotteet valmistetaan Suomessa. Kolme Interfacen avainsanaa ovat ympäristöystävällisyys, ajattomuus ja kotimaisuus.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17