Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Interface Bug lepotuoli matala kangas-/nahkaverhoilu

1730,00€ 1395,16€
1730,00€ 1395,16€

Yhteensä:

1730,00€ 1395,16€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Aino Michelsen

Valmistaja: Interface

Interface Bug matala on Aino Michelsenin suunnittelema kevytrakenteinen ja muhkea lepotuoli, joka huokuu rentoa ylellisyyttä. Helposti irrotettavilla verhoiluosilla on huomioitu kuluttajien muuttuvat tarpeet sekä mahdollistettu tuotteen pitkäikäisyys.

Mitat: Leveys 79 cm, korkeus 68 cm, syvyys 72 cm
Istuinkorkeus: 43 cm
Runko: Mustaksi maalattu metalliputki
Istuin- ja selkäosan pehmuste: Lokeroitu höyhenvanu-sekoite
Dunes-nahka: Aniliininahka on nahkaa aidoimmillaan. Sen pinta on sopivan rasvainen ja sen ominaisuutena on käytössä patinoituminen.

Esimerkkihinta rungon Dunes-nahkaverhoilulla sekä edullisimmalla istuinosan kangasverhoilulla. Saatavilla useilla eri nahkavaihtoehdoilla sekä kangas- ja nahkaverhoilu yhdistelmillä. Otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla niin löydämme sinulle sopivimman vaihtoehdon!

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Interface

Vuodesta 1963 lähtien Interface on valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interface-tuotteet ovat tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon on yhdistetty viimeisimmät trendit sekä skandinaavinen muotokieli. Sohvat ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia ja valmistetaan tilaustyönä. Raaka-aineet ovat hankittu vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Tuotteet valmistetaan Suomessa. Kolme Interfacen avainsanaa ovat ympäristöystävällisyys, ajattomuus ja kotimaisuus.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17