Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Pouf rahi sinapinkeltainen

229,00€ 184,68€
229,00€ 184,68€

Yhteensä:

229,00€ 184,68€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: HAY

HAY Pouf on suunniteltu toimimaan paitsi rahina, mutta myös istumapaikkana tarpeen vaatiessa. Monikäyttöisen Pouf rahin voi sijoittaa sohvan tai lepotuolin läheisyyteen, jolloin saat maksimoitua rennon asennon heittämällä jalat rahin päälle. HAY Pouf rahi toimii mainiosti myös yksinään esimerkiksi lastenhuoneessa. Keveytensä ansiosta rahia on helppo siirrellä aina sinne, missä sitä tarvitset.

Kangas: Linara, 2494-10 (63% puuvilla, 37% pellava)
Täyte: EPS-helmet
Mitat: Leveys 59 cm, syvyys 59 cm, korkeus 40 cm
Väri: Sinapinkeltainen
Lisätietoa: Rahissa on irrotettava päällinen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17