Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Dorso lepotuoli Mode 014 / tammi

1225,00€ 987,90€
1225,00€ 987,90€

Yhteensä:

1225,00€ 987,90€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: GamFratesi

Valmistaja: HAY

HAY Dorso on monipuolinen lepotuoli, jossa yhdistyy täydellisellä tavalla sekä mukavuus että käytännöllisyys. GamFratesin suunnitteleman kompaktin lepotuolin erikoisuus piilee sen pyörivässä istuinosassa, jonka mahdollistaa sisäänrakennettu pyörimismekanismi. Neljällä tammijalalla seisova Dorso sopii ryhdikkyytensä ja kätevien ominaisuuksiensa ansiosta paitsi kotiin, mutta myös monenlaisiin ja monenkokoisiin julkisiin tiloihin. Lisäksi lukuisat verhoilu- ja jalkavaihtoehdot takaavat, että lepotuoli löytää paikkansa sisustuksen värimaailmasta riippumatta.

Materiaali: Istuinosassa teräskehikko, pehmusteena polyuretaanivaahto (PU), istuinosan alaosassa anti-slip kangas, sisäänrakennettu pyörimismekanismi teräksestä, jalat massiivitammea
Mitat: Leveys 78 cm, korkeus 72 cm, syvyys 69 cm
Istuinkorkeus: 40 cm
Istuinsyvyys: 52 cm
Väri: Kangas Kvadrat Mode 014 (Henge), jalat öljytty tammi
Lisätietoa: Tuolin istuinosa pyörii. HAY Dorso lepotuolia on saatavilla useilla kangas- ja jalkavaihtoehdoilla. Tuotteen hinta laskettu Kvadrat Mode -kankaalla.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista, kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17