Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Dapper lepotuoli Coda 100/tammi

1245,00€ 1004,03€
1245,00€ 1004,03€

Yhteensä:

1245,00€ 1004,03€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Doshi Levien

Valmistaja: HAY

HAY Dapper lepotuoli on upea yhdistelmä teollisesta muotoilua, laadukasta käsityöntaitoa, tarinankerrontaa ja tekniikkaa. Doshi Levien suunnitteli Dapperin alun perin Lontoon yliopistoon, missä opiskelijat pääsivät hyödyntämään tuolin mainioita ominaisuuksia, kuten leveän selkänojan mukavuutta ja optimaalista kyynärpäätukea, joka oli suureksi avuksi työskennellessä kannettava tietokone sylissä. Dapper lepotuoli muodostuu kahdesta muovatusta tammivanerikuoresta, jauhemaalatuista teräsjaloista sekä luokseen kutsuvasta verhoillusta istuinosasta.

Materiaali: Jauhemaalattu teräs, tammiviilutettu vaneri, vesipohjainen lakka
Kangas: Coda 100 - 90% villa, 10% nylon
Mitat: Leveys 70 cm, korkeus 74.5 cm, syvyys 65 cm
Istuinkorkeus: 43 cm
Väri: Valkoinen, musta, tammi
Lisätietoa: Saatavilla useilla eri kangas-, runko ja jalkavaihtoehdoilla.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista, kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17