Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Point Stonewashed rahi hopeanharmaa

99,00€ 79,84€
99,00€ 79,84€

Yhteensä:

99,00€ 79,84€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Point Stonewashed on monikäyttöinen rahi pienessä koossa. Point toimii lisäistuimena, jalkatukena tai sivupöytänä tarpeen mukaan. Puuvillasta valmistettu kangas on tuntuu miellyttävän pehmeältä ja onkin siksi oivallinen jakkara myös lastenhuoneeseen. Useissa eri väreissä saatava Point Stonewashed rahi on olemukseltaan jämäkkä ja se soveltuu vain sisäkäyttöön.

Materiaali: 100% puuvilla
Mitat: Halkaisija 50 cm, korkeus 35 cm
Väri: Hopeanharmaa
Paino: 1.55 kg
Lisätietoa: Älä aseta tätä rahia lämmönlähteen, kuten patterin, lasiseinän tai ikkunan läheelle. Auringonpaahde tai muu kuumuus voi vahingoittaa pintaa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17