Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Point Outdoor rahi punainen/valkoinen

119,00€ 95,97€
119,00€ 95,97€

Yhteensä:

119,00€ 95,97€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Fatboy

Fatboy Point Outdoor rahi on kaunis ja käytännöllinen. Pieni pyöreä rahi on mukava lisä terassille, jossa vietetään paljon aikaa. Pehmeä kangas ja luistamaton pohja viimeistelevät rahin käyttömukavuuden. Saatavilla eri väreissä.

Materiaali: Sunbrella-kangas 100% polyesteria, pohja liukumaton TPE-muovi
Mitat: Halkaisija 50 cm, korkeus 35 cm
Täyte: Polystyreenirae (EPS)
Väri: Punainen/valkoinen
Paino: 1,55 kg
Lisätietoa: Vettä ja likaa hylkivä. Kestää UV-säteilyä.

Hoito-ohjeet: Pyyhi puhtaaksi kostealla pyyhkeellä tai vedellä ja saippualla. Päälykankaan voi pestä 30 asteessa käännettynä. Mikäli tuotetta käytetään paljon, voivat täytteet ajan myötä litistyä. Erikseen myytävällä 100 litran lisätäytteellä voit täyttää rahisi tarvittaessa kokonaan uudelleen ja näin pidentää sen käyttöikää. Silitä tuotteen kangas aika ajoin säilyttääksesi sen vedenkestävyys. Kun tuotetta ei käytetä, se kannattaa säilöä sisätiloihin. Älä aseta tuotetta suoraan lämmönlähteen lähelle, kuten ikkunan tai lasioven viereen joka lämpenee auringossa. Tämä voi vaurioittaa alustaa, jolle tuote on asetettu tai tehdä tuotteen pinnasta epätasaisen ja muhkuraisen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17