Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Eimi Lux keinutuoli

890,00€ 717,74€
890,00€ 717,74€

Yhteensä:

890,00€ 717,74€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Eimi

Eimi Lux keinutuoli on uudenlainen näkemys perinteisestä keinutuolista. Pehmustettu istuinosa tekee istumiskokemuksesta erityisen miellyttävän. Selkeälinjainen, massiivitammesta valmistettu Eimi Lux keinutuoli on helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen. Keinutuolin rungon värivaihtoehtoina ovat tammi, musta ja valkoinen. Istuinosaan voi valita kangas-, nahka- tai lampaantaljaverhoilun.

Materiaali: Runko tammea, palosuojattu vaahtomuovi
Mitat: Leveys 60 cm, pituus 93 cm, korkeus 81 cm
Istuinleveys: 53 cm
Istuinkorkeus: 48 cm
Rungon värivaihtoehdot: Öljytty luonnonväri, maalattu musta tai valkoinen
Kangas: Lido 47 Anthrasite, Jazz 7 Stone tai Wellington white lampaantalja

Saatavilla useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla. Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut muista kuin tarjotuista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Kotimaisia keinutuoleja

Aina ajankohtainen keinutuoli kotimaiselta valmistajalta! Eimi Kaluste Oy on perheyritys, joka on kasvanut yhden sukupolven elinaikana pienestä kellariverstaasta Suomen suurimmaksi keinutuolien valmistajaksi. Yritys alkoi kahden rutiköyhän nuoren ahkeruudesta ja sitkeydestä. Eino ja Armi Tuukkanen valmistivat 1960-luvun alussa Tuukkasen kellariverstaalla monenlaisia käyttötavaroita koriste-esineistä ovenkarmeihin. Vuonna 1969 valmistui Vääksyyn uudet tuotantotilat, ja Tuukkasen puusepän verstas muuttui käsityöpajasta pienteollisuudeksi. Eino Tuukkasen kaivatessa ammatillisesti haastavampaa työtä, alkoi hän kehittämään omaa keinutuolimalliaan. Vuonna 1975 syntyi pitkällisen tuumailun tuloksena ensimmäinen keinutuoli, joka ristittiin yrityksen uuden liikenimen mukaan Eimi-keinuksi.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17