Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Eero Aarnio Pastilli tuoli

1725,00€ 1391,13€
1725,00€ 1391,13€

Yhteensä:

1725,00€ 1391,13€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Eero Aarnio

Valmistaja: Eero Aarnio Originals

Eero Aarnio Pastilli on suunniteltu vuonna 1967 ja heti vuotta myöhemmin sille myönnettiin American Industrial Design Award mukavan muotoilun ja ainutlaatuisen estetiikan ansiosta. The New York Times kirjoitti samoihin aikoihin sekä Pastilli-, että Pallotuolista niiden olevan ”kaikista mukavimmat muodot, jotka voivat ihmiskehoa kannatella.”

Ylisuurta makeista muistuttava Pastilli sai alkunsa hyvin käytännöllisistä syistä. Aarnion suunnittelemaa Pallotuolia läheteltiin tuohon aikaan paljon maailmalle ja sen mukana kulkeutui paljon pehmustettua tyhjää tilaa. Tätä tyhjiötä täyttämään Aarnio alkoi kehittelemään Pastillia, jonka hän tiesi haluavansa suunnitella myös kestävästä lasikuidusta. Materiaalinsa ansiosta tuoli onkin sopiva sekä sisä- että ulkokäyttöön. Pastilli tuolista on saatavilla kahdeksan eri värivaihtoehtoa.

Materiaali: Lasikuitu
Mitat: Leveys 93 cm, syvyys 93 cm, korkeus 52 cm
Väri: Keltainen, musta, oranssi, punainen, sininen, vaaleanpunainen, valkoinen, vihreä
Paino: 12 kg
Lisätietoa: Soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Eero Aarnio Originals - ainoa Eero Aarnion klassikoiden alkuperäinen valmistaja

Eero Aarnio Originals on useiden designyrittäjien vuonna 2016  perustava yritys, joka valmistaa ja myy Eero Aarnion suosituimpia tuotteita. Eero Aarnio Designin alla ovat suosittu Pallotuoli, Bubble, Pastilli ja Poni. Uusi brändi kehiteltiin yhdessä itse Eero Aarnion kanssa. Muutama vuosi sitten perustettu Eero Aarnio Originals on tuonut positiivista vaikutusta niin tuotteiden laatuun kuin hinnoitteluunkin.

Eero Aarnion suositut tuotteet ovat valitettavasti saaneet maailmalla osansa suurista kopioita valmistavista yrityksistä. Yksi Eero Aarnio Originalsin tavoitteista onkin siksi levittää ihmisille tietoutta aidoista tuotteista ja parantaa alkuperäisten tuotteiden oikeuksia yhdessä suomalaisen lakifirma Dottirin kanssa. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17