Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Eero Aarnio Originals Elephant Boot rottinki

495,00€ 399,19€
495,00€ 399,19€

Yhteensä:

495,00€ 399,19€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Eero Aarnio

Valmistaja: Eero Aarnio Originals

Eero Aarnio Elephant Boot tuoli on samaan aikaan ilmeeltään hauska ja neutraali. Leikkisä muotoilu kutsuu katsojaansa istumaan. Eero Aarnio suunnitteli leikkisän rottinkituolin vuonna 1961. Punotusta rottingista ja alumiinirungosta koostuva Elephant Boot tuoli tuo kotiin mukavan rentoutumispaikan ja luonnonläheistä tunnelmaa. Materiaali: 3 mm rottinki, alumiinirunko Mitat: Halkaisija 90 cm, korkeus 65 cm Väri: Luonnonvaalea

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Eero Aarnio Originals - ainoa Eero Aarnion klassikoiden alkuperäinen valmistaja

Eero Aarnio Originals on useiden designyrittäjien vuonna 2016  perustava yritys, joka valmistaa ja myy Eero Aarnion suosituimpia tuotteita. Eero Aarnio Designin alla ovat suosittu Pallotuoli, Bubble, Pastilli ja Poni. Uusi brändi kehiteltiin yhdessä itse Eero Aarnion kanssa. Muutama vuosi sitten perustettu Eero Aarnio Originals on tuonut positiivista vaikutusta niin tuotteiden laatuun kuin hinnoitteluunkin.

Eero Aarnion suositut tuotteet ovat valitettavasti saaneet maailmalla osansa suurista kopioita valmistavista yrityksistä. Yksi Eero Aarnio Originalsin tavoitteista onkin siksi levittää ihmisille tietoutta aidoista tuotteista ja parantaa alkuperäisten tuotteiden oikeuksia yhdessä suomalaisen lakifirma Dottirin kanssa. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17