website

-15%

Eero Aarnio Kuplatuoli luonnonväri

3655,00€
Toimitusaika:
6-8 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 4.300,00 €
Materiaali: Akryyli, kromattu teräsrengas, nahkaverhoilu, kiinnityskoukut
Mitat: Leveys 105 cm, korkeus 108 cm, syvyys 83 cm
Vaijerin pituus: 200 cm
Väri: Luonnonväri
Lisätietoa: Tuolin maksimikantavuus 200 kg.

Eero Aarnio Originals - Eero Aarnion klassikoiden alkuperäinen valmistaja 

Eero Aarnio Originals on useiden designyrittäjien vuonna 2016 perustava yritys, joka valmistaa ja myy Eero Aarnion suosituimpia tuotteita. Eero Aarnio Designin alla ovat suosittu Pallotuoli, Bubble, Pastilli ja Poni. Uusi brändi kehiteltiin yhdessä itse Eero Aarnion kanssa. Muutama vuosi sitten perustettu Eero Aarnio Originals on tuonut positiivista vaikutusta niin tuotteiden laatuun kuin hinnoitteluunkin. 

Eero Aarnion suositut tuotteet ovat valitettavasti saaneet maailmalla osansa suurista kopioita valmistavista yrityksistä. Yksi Eero Aarnio Originalsin tavoitteista onkin siksi levittää ihmisille tietoutta aidoista tuotteista ja parantaa alkuperäisten tuotteiden oikeuksia yhdessä suomalaisen lakifirma Dottirin kanssa.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Eero Aarnio

Eero Aarnion pallotuoli on yksi ikonisimmista muotoilutuotteista kansainvälisesti. Pallotuoli on ollut esillä elokuvissa, arvostetuissa julkaisuissa ja ikonisissa lokaatioissa ympäri maailman.

Samankaltaisia tuotteita

Search