Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Cuero Iceland Mariposa Wild valkoinen

975,00€ 786,29€
975,00€ 786,29€

Yhteensä:

975,00€ 786,29€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Bonet, Kurchan, Ferrari

Valmistaja: Cuero Design

Cuero Iceland Mariposa lepakkotuoli huokuu puhdasta kauneutta suoraan Islannin maisemista. Erittäin pehmeästä lampaankarvasta valmistettu istuinosa kutsuu heittäytymään tuolin syleilyyn ja nauttimaan takkatulen lämmöstä pakkasen paukkuessa. Iceland Mariposa Wild -versiossa karva on jätetty ihanan pitkäksi, mikä antaa lepakkotuolille vielä muhkeamman ja yksilöidymmän ilmeen. Jokainen Cueron lepakkotuoli on aina ainutlaatuinen yksilö uniikkeine kuvioineen ja sävyineen.

Cueron lepakkotuolit ovat keskimäärin suurempia kooltaan muihin markkinoilla oleviin verrattuna. Iso koko tekeekin niistä äärimmäisen mukavia löhöilytuoleja!

Materiaali: Lampaankarva, teräs
Mitat: Leveys 87 cm, syvyys 86 cm, korkeus 92 cm
Rungon halkaisija: Ø 12 mm
Väri: Valkoinen, musta runko

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Cuero Design - Legendaariset lepakkotuolit

Cuero Design uskoo kauniiden esineiden voimaan luovuuden lähteenä. Ihmisenä kaipaamme tekniikan kehityksestä huolimatta kosketuksen luontoon, jonka vuoksi Cuero Design on paikka, jossa luonto yhdistyy taiteeseen. Cuero haluaa auttaa keräämään hyviä muistoja ja toivoo, että asiakassuhteet tuotteiden käyttäjien kanssa kestävät sukupolvelta toiselle. Varmistaakseen näin tapahtuvan, Cuero Design lupaa valmistaa ajattomia tuotteita, joiden he tietävät säilyvän kauniina 30, 40, 50, ja joissakin tapauksissa jopa sata vuotta eteenpäin. Cueron satulanahkaiset lepotuolit ovat kalustemaailman ikoneita ja istuinmukavuudessa omaa luokkaansa.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17