Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Cuero Iceland Mariposa Wild Natural harmaa

1400,00€ 1129,03€
1400,00€ 1129,03€

Yhteensä:

1400,00€ 1129,03€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Bonet, Kurchan, Ferrari

Valmistaja: Cuero Design

Cuero Iceland Mariposa lepakkotuoli huokuu puhdasta kauneutta suoraan Islannin maisemista. Erittäin pehmeästä lampaankarvasta valmistettu istuinosa on luonnollisen harmaa, eikä sitä ole värjätty. Vain yksi sadasta lampaasta syntyy Islannissa luonnollisen harmaalla värillä. Tämä väri on seuraus harvinaisesta mutaatiosta mustien ja valkoisten islanninlampaiden välillä. Jokainen Cuero lepakkotuoli on aina ainutlaatuinen yksilö uniikkeine kuvioineen ja sävyineen. Heittäydy lampaankarvan syleilyyn ja nauti takkatulen lämmöstä pakkasen paukkuessa.

Cueron lepakkotuolit ovat keskimäärin suurempia kooltaan muihin markkinoilla oleviin verrattuna. Iso koko tekeekin niistä äärimmäisen mukavia löhöilytuoleja!

Materiaali: 100% luonnollinen lampaankarva, teräs
Mitat: Leveys 87 cm, syvyys 86 cm, korkeus 92 cm
Rungon halkaisija: 12 mm
Väri: Harmaa, musta runko
Lisätietoa: Tuoleissa on eroavaisuuksia luonnonmateriaalista johtuen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Cuero Design - Legendaariset lepakkotuolit

Cuero Design uskoo kauniiden esineiden voimaan luovuuden lähteenä. Ihmisenä kaipaamme tekniikan kehityksestä huolimatta kosketuksen luontoon, jonka vuoksi Cuero Design on paikka, jossa luonto yhdistyy taiteeseen. Cuero haluaa auttaa keräämään hyviä muistoja ja toivoo, että asiakassuhteet tuotteiden käyttäjien kanssa kestävät sukupolvelta toiselle. Varmistaakseen näin tapahtuvan, Cuero Design lupaa valmistaa ajattomia tuotteita, joiden he tietävät säilyvän kauniina 30, 40, 50, ja joissakin tapauksissa jopa sata vuotta eteenpäin. Cueron satulanahkaiset lepotuolit ovat kalustemaailman ikoneita ja istuinmukavuudessa omaa luokkaansa.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17