Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

By Lassen The Tired Man rahi lampaantalja

1965,00€ 1584,68€
1965,00€ 1584,68€

Yhteensä:

1965,00€ 1584,68€

Tilattavissa

Toimitusaika: 75 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Flemming Lassen

Valmistaja: By Lassen

By Lassen The Tired Man rahi on suunnitteltu täydentämään samannimisen lepotuolin istuinmukavuutta entisestään. Flemming Lassenin suunnittelema rahi on ennen kaikkea äärimmäisen muhkea ja lampaantaljalla verhoiltuna täydellisen pehmeä. Muotokieleltään kookkaassa rahissa on sirona yksityiskohtana pienet, messinkiset pyörät etujaloissa.

The Tired Man on tanskalainen klassikko, joka esiteltiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1935 Tanskassa Copenhagen Cabinetmakers' Guild -kilpailussa. By Lassen on ottanut lepotuolin myöhemmin uudelleen tuotantoon ja sitä on nykyisin saatavilla kangasverhoilun lisäksi myös nahkaisena ja upella lampaantaljalla.

Rungon materiaali: Kalustelevy, puukuitulevy, vaneri
Jalat: Tumma tammi, messinki
Pehmuste: Polyesterivanu
Verhoilu: Lampaantalja
Mitat: Leveys 55 cm, korkeus 36 cm, syvyys 53 cm
Väri: Valkoinen (Moonlight)
Lisätietoa: Saatavilla useilla väri- ja verhoiluvaihtoehdoilla. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista, kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

By Lassen - linjakasta skandinaavisuutta

By Lassen on tanskalaisen arkkitehdin Mogens Lassenin sukulaisten perustama yritys, joka vaalii yhä Mogens Lassenin designperintöä. By Lassenin suunnittelemat ja valmistamat tuotteet ovat muotoilultaan yhtä aikaa sekä voimakaslinjaisia että herkkiä, ja ne on suunniteltu kestämään aikaa niin visuaaliselta olemukseltaan kuin käytössäkin. By Lassenin tuotteille on tyypillistä niukka minimalistisuus. Jo klassikoksi nousseiden Frame- ja Kubus -sarjojen vahva graafinen ilme syntyy geometristen muotojen ja ohuen metallirakenteiden vuoropuhelusta.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17