Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

By Lassen The Tired Man lepotuoli lampaantalja

8285,00€ 6681,45€
8285,00€ 6681,45€

Yhteensä:

8285,00€ 6681,45€

Tilattavissa

Toimitusaika: 75 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Flemming Lassen

Valmistaja: By Lassen

By Lassen The Tired Man on Flemming Lassenin suunnittelema lepotuoli, joka on ennen kaikkea äärimmäisen muhkea, tyylikäs ja kutsuva. Muotokieleltään kookkaassa ja kurvikkaassa lepotuolissa on myös sirona yksityiskohtana pienet, messinkiset pyörät tuolin etujaloissa. Leveänä avautuva The Tired Man kutsuu syleilyynsä pidemmäksikin aikaa viettämään rentoja hetkiä ja rauhoittumaan lempikirjan parissa. Tanskalainen suunnittelija Flemming Lassen onkin kuvaillut, että tuolissa istumisen tulisi tuntua samalta, kuin jääkarhuemon lämmin ja turvallinen syli pikkupennuille jäätikön keskellä.

The Tired Man on tanskalainen klassikko, joka esiteltiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1935 Tanskassa Copenhagen Cabinetmakers' Guild -kilpailussa. By Lassen on ottanut lepotuolin myöhemmin uudelleen tuotantoon ja sitä on nykyisin saatavilla kangasverhoilun lisäksi myös nahkaisena ja upella lampaantaljalla.

Rungon materiaali: Kalustelevy, puukuitulevy, vaneri, pahvi
Jalat: Tumma tammi, messinki
Pehmuste: Istuinosassa ja selkänojassa polyesterivanu
Verhoilu: Lampaantalja
Mitat: Leveys 102 cm, korkeus 88 cm, syvyys 97 cm
Istuinkorkeus: 38 cm
Paino: 37 kg
Väri: Valkoinen (Moonlight)
Lisätietoa: Saatavilla useilla väri- ja verhoiluvaihtoehdoilla. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli olet kiinnostunut muista, kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

By Lassen - linjakasta skandinaavisuutta

By Lassen on tanskalaisen arkkitehdin Mogens Lassenin sukulaisten perustama yritys, joka vaalii yhä Mogens Lassenin designperintöä. By Lassenin suunnittelemat ja valmistamat tuotteet ovat muotoilultaan yhtä aikaa sekä voimakaslinjaisia että herkkiä, ja ne on suunniteltu kestämään aikaa niin visuaaliselta olemukseltaan kuin käytössäkin. By Lassenin tuotteille on tyypillistä niukka minimalistisuus. Jo klassikoksi nousseiden Frame- ja Kubus -sarjojen vahva graafinen ilme syntyy geometristen muotojen ja ohuen metallirakenteiden vuoropuhelusta.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17