Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Domus nojatuoli petsattu hunaja

1895,00€ 1528,23€
1895,00€ 1528,23€

Yhteensä:

1895,00€ 1528,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ilmari Tapiovaara

Valmistaja: Artek

Artek Domus on Ilmari Tapiovaaran suunnittelema lepotuoli, joka suunniteltiin osaksi opiskelijoille suunnattua kalustesarjaa. Ajan myötä lepotuoli on kuitenkin saavuttanut suosion sitäkin laajemmassa käyttötarkoituksessa. Lyhyillä käsinojilla varustettu koivupuinen Domus on miellyttävä istua. Istuinosa ja korkea selkänoja ovat yhdestä muotoonpuristetusta koivukappaleesta valmistettu.

Materiaali: Istuin ja selkänoja muotoon puristettua koivuvaneria, runko ja käsinojat massiivikoivua
Mitat: Leveys 59 cm, syvyys 71 cm, korkeus 87 cm
Istuinkorkeus: 39 cm
Väri: Hunaja

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17