Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Tao rahi

765,00€ 616,94€
765,00€ 616,94€

Yhteensä:

765,00€ 616,94€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jukka Setälä

Valmistaja: Adea

Adea Tao rahi on olennainen lisä saman nimiseen rentoon lepotuoliin. Jukka Setälän suunnittelema huoleton Tao rahi muistuttaa muhkeaa, jalallista tyynyä. Rahiin voi valita irrotettavan kangas- tai nahkaverhoilun. Rungon materiaaliksi voi valita valkolakattua saarnia, luonnonväristä tai wengen sävyiseksi lakattua tammea.

Materiaali: Pehmusteena vaahtomuovi, jalat saarnia tai tammea
Kangas: DAS
Mitat: Leveys 60 cm, korkeus 38 cm, syvyys 60 cm

Hinta 1-hintaryhmän Das-kankaalla. Otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut muista kangasvaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17