Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Garbo lepotuoli musta

1760,00€ 1419,35€
1760,00€ 1419,35€

Yhteensä:

1760,00€ 1419,35€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Valmistaja: Adea

Garbo on suunniteltu nojatuoliksi, jolla on selkeä ilme ja erittäin mukava istua ilman, että se vie liikaa tilaa. Tuolin hevosenkengän muoto tekee siitä ihanteellisen sopivan erilaisiin pohjaratkaisuihin, ryhmiin vastakkain tai yksittäin, jolloin sitä voi täydentää pieni pöytä tai sohva.

Materiaali: Tammi, kangas
Verhoilu: Osaka 11
Mitat: Leveys 72 cm, syvyys 75 cm, korkeus 85 cm
Istuinkorkeus: 42 cm
Istuinsyvyys: 50 cm
Väri: Musta, harmaa
Lisätietoa: Verhoilu on kiinteä.

Tuolia on saatavilla myös useilla eri verhoilu- ja runkovaihtoehdoilla. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17