Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Fay lepotuoli musta tammi

1811,00€ 1460,48€
1811,00€ 1460,48€

Yhteensä:

1811,00€ 1460,48€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mia Cullin

Valmistaja: Adea

Adea Fay on siro ja elegantti lepotuoli, jossa yhdistyy koristeelliset yksityiskohdat sekä pelkistetty muotoilu. Fay lepotuolin istuinosan nahkapunos on kestävä ja joustava. Ilmava selkänoja tarjoaa juuri sopivan määrän tukea istujalle ja viimeistellyistä käsinojista huokuu puun luonnollinen lämpö. Näyttävän tuolin inspiraationa ovat toimineet 1970-luvun käsilaukut ja vyöt.

Materiaali: Maalattu tammi, Tärnsjö kasvisparkittu nahkapunos
Mitat: Leveys 60 cm, syvyys 66cm, korkeus 74 cm
Istuinkorkeus: 41 cm
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17