Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Bonnet Club lepotuoli

1714,00€ 1382,26€
1714,00€ 1382,26€

Yhteensä:

1714,00€ 1382,26€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Valmistaja: Adea

Adea Bonnet Club lepotuoli on helppo yhdistää muihin kalustekokonaisuuksiin ja sijoittaa ryhmäksi pöydän ympärille. Kevyen linjakas jalkarakenne kannattelee pyöreämuotoista istuinosaa ja irtotyynyn rento pehmeys rikkoo sopivasti istuimen täsmällisiä muotoja, tuoden sille lisää luonnetta. Bonnet sopii sekä koteihin että julkisiin tiloihin.

Mitat: Leveys 75 cm, syvyys 81 cm, korkeus 85 cm, selkänojan korkeus 71 cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Istuinsyvyys: 47 cm
Kangas: Opera
Lisätietoa: Irrotettava kangasverhoilu.

Hinta 4-hintaryhmän Opera kankaalla. Saatavilla usealla eri kangas- ja nahkaverhoilulla. Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17