Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Settle sänkykatos luonnonvalkoinen

105,00€ 84,68€
105,00€ 84,68€

Yhteensä:

105,00€ 84,68€

Tilattavissa

Toimitusaika: Tulossa varastoon 08.11.2022

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Settle sänkykatoksen avulla pikkuisen nukkumapaikka muotoutuu turvalliseksi ja kotoisaksi majaksi. Katoksen alle on mukava rauhoittua selailemaan lempikirjoja tai päästää mielikuvitus valloilleen lelujen parissa. Katoksesta löytyy kaksi ikkunaa, joita voi pitää auki tai hämärän laskeuduttua sulkea nukkumaanmenon merkiksi. Värjäämätön Ferm Living Settle sänkykatos on valmistettu kierrätetystä puuvillasta ja se ripustetaan kattoon nahkaremmin avulla.

Materiaali: 100% GOTS-sertifioitu puuvilla, nahkaremmi, FSC-sertifioitu mänty
Mitat: Leveus 80 cm, korkeus 194 cm
Väri: Luonnonvalkoinen
Hoito-ohjeet: Kankaalle 30°C hellävarainen pesu, poista nahkaremmi ja puinen tanko ennen pesua. Kuivata vaakatasossa tasaisella alustalla.
Lisätietoa: Soveltuu yli 3-vuotiaille.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17