Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek N65 lasten tuoli valkoinen laminaatti

399,00€ 321,77€
399,00€ 321,77€

Yhteensä:

399,00€ 321,77€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek N65 tuoli on juuri sopiva pikkuväelle. Alvar Aallon vuonna 1935 suunnittelema N65 lasten tuoli on pienempi versio tuolista 65. Koivusta valmistettua N65 -tuolia kuvaavat hyvin kaarevat muodot, tukeva selkänoja sekä L-jalat. N65 lasten tuoli sopii monenlaiseen sisustukseen pelkistetyn muotoilunsa ansiosta. Lisäksi mukavassa tuolissa läksyt, taiteilu ja ruokailu onnistuvat huoletta.

Materiaali: Jalat ja istuimen reunalista massiivikoivua, istuimen ydin massiivikoivua ja koivuvaneria, istuimen pinta korkeapainelaminaattia, selkänoja muotoonpuristettua koivuvaneria
Mitat: Leveys 35 cm, syvyys 38 cm, korkeus 60 cm
Istuinkorkeus: 38 cm
Väri: Koivu, valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17