Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Stools, malli B pähkinä

1549,00€ 1249,19€
1549,00€ 1249,19€

Yhteensä:

1549,00€ 1249,19€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Charles & Ray Eames

Valmistaja: Vitra

Vitran Stools -jakkarat on suunnitellut Charles & Ray Eames. Vuonna 1960 Time Inc. tilasi Eames Officen kalustamaan kolmen aulan sisätilat New Yorkin Rockefeller Centerissä. Osana tätä projektia Charles ja Ray Eames suunnittelivat muhkeat aulan tuolit ja sarjan massiivipähkinäjakkaroita. Nämä sorvatut jakkarat, joita voidaan käyttää myös satunnaisina pöytinä, erottuu niiden varsien ominaisprofiileista. Stools -tuotesarjaan kuuluu kolme erilaista mallia A, B ja C.

Materiaali: Öljytty massiivipähkinä
Mitat: Halkaisija 33 cm, korkeus 38 cm
Väri: Pähkinä

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17