Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Solvay jakkara öljytty tammi

679,00€ 547,58€
679,00€ 547,58€

Yhteensä:

679,00€ 547,58€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jean Prouvé

Valmistaja: Vitra

Vitran Solvay jakkaran on suunnitellut Jean Prouvé toisen maailmansodan aikaan. Jean Prouvé suunnitteli ja toteutti useita sisustusprojekteja Solvay nimiselle kemikaaliyhtiölle. Tämän toimeksiannon yhteydessä kehitettiin lukuisia huonekaluja, mukaan lukien tämä puusta valmistettu jakkara. Solvayn massiivipuukomponentit antavat sille helppouden ja hienostuneisuuden tunteen. Toisen maailmansodan aikana vallinneen metallin niukkuuden vuoksi Solvay-jakkara suunniteltiin ja rakennettiin puujaloilla.

Pöytää on saatavilla kolmella eri käsittelyllä: öljytty tammi, tumma tammi sekä öljytty pähkinä.

Materiaali: Öljytty massiivitammi, metalli
Mitat: Halkaisija 40 cm, korkeus 45 cm, istuinosan halkaisija 35 cm
Väri: Tammi, musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17