Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Cork, malli A

450,00€ 362,90€
450,00€ 362,90€

Yhteensä:

450,00€ 362,90€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jasper Morrison

Valmistaja: Vitra

Vitran ihanat korkista sorvatut Cork Familyn kalusteet muodostavat monikäyttöisen tuoteperheen. Näitä kestäviä ja kevyitä kalusteita on mahdollista käyttää niin pikkupöytinä kuin jakkaroinakin - tilanteesta riippuen. Cork Family -tuotesarjaan kuuluu viisi erilaista mallia A, B, C, D ja E.

Materiaali: Korkki
Mitat: Halkaisija 31 cm, korkeus 33 cm
Väri: Luonnonvärinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17