Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Fiber jakkara, teräsjalat, musta

215,00€ 173,39€
215,00€ 173,39€

Yhteensä:

215,00€ 173,39€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Iskos-Berlin

Valmistaja: Muuto

Muuton kaunis Fiber-jakkara tuo mukavan lisän mihin tahansa tilaan. Jakkaran linjakas ilme ja upeat materiaalit sopivat niin olohuoneeseen, eteiseen kuin lastenhuoneeseenkin. Iskos-Berlinin suunnittelema Fiber-kokoelma on kasvanut jo suureksi ja tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa. Fiber-sarjan tuolit ja jakkarat on luotu yksinkertaisiksi ja niistä on riisuttu pois kaikki ylimääräinen, näin jäljelle on jäänyt täydellinen istuinmukavuus ja harmoninen ilme.

Rungon materiaali: Jauhemaalattu teräs
Istuimen materiaali: Puu- ja muovikuidut: 25 % puuta, 70 % polypropyleeniä, 5 % värjättyä polypropyleeniä
Mitat: Leveys 45 cm, korkeus 66 cm, syvyys 46.5 cm
Väri: Musta
Valmistusmaa: Puola tai Meksiko

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17