Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Frama Adam 50 jakkara tammi/musta

337,00€ 271,77€
337,00€ 271,77€

Yhteensä:

337,00€ 271,77€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Toke Lauridsen

Valmistaja: Frama

Frama Adam tuoteperhe on saanut inspiraationsa teollisesta muotoilusta sekä taitelijoiden ateljeista ja työpajoista. Adam tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon käytännöllisuus ja toimivuus, jota täydentävät vahvat materiaalit. Tammisen istuinosan keskellä on aukko, josta on helppo napata ja kuljettaa jakkaraa paikasta toiseen. Frama Adam jakkara soveltuukin hyvin myös sivupöydäksi, yöpöydäksi tai lisäistuimeksi pöydän päähän. Pelkistetyn muotoilun omaavaa Adam jakkaraa on saatavilla kolmessa eri korkeudessa.

Materiaali: Tammi, jauhemaalattu teräs
Mitat: Leveys 35 cm, korkeus 50 cm, syvyys 25 cm
Väri: Tammi, musta
Lisätietoa: Tammesta valmistetuissa istuimissa voi esiintyä sävyeroja

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Frama - Uuden ja vanhan muotoilun liitto

Frama on monialainen brändi, jonka tavoitteena on luoda inspiroivia tuotteita. Kööpenhaminassa päämajaansa pitävän Framan tuotteissa kiteytyy inspiraation ja rohkeuden voima – laadusta tinkimättä. Framan tuotteet syntyvät mielikuvituksen, käytännöllisyyden ja lämpimän estetiikan liitosta.  

Ensimmäisen kokoelman julkaisusta (2011) lähtien Frama on omaksunut orgaanisen ja yhteistyökykyisen lähestymistavan suunnitteluun. Lähestymistapa on tasapuolisesti inspiroitunut uudesta ja vanhasta, digitaalisesta teknologiasta ja analogisista perinteistä. Framan luonnonmukainen ja käytännönläheinen lähestyminen muotoiluun ja tuotantoon on mahdollistanut brändin jatkuvasti kasvavan valikoiman.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17