Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Desert jakkara musta/soil

119,00€ 95,97€
119,00€ 95,97€

Yhteensä:

119,00€ 95,97€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Desert lepotuoli sai parikseen jakkaran, joka lisää tuoteperheen käyttömahdollisuuksia entisestään. Modernin profiilinsa Desert jakkara saa pulverimaalatusta teräsrungosta ja kokonaisuutta pehmentää 17:sta muovipullosta valmistettu, kauniisti laskeutuva kangasosa. Monipuolinen Desert jakkara on materiaaliensa ansiosta kevyt, jolloin sitä on helppo liikutella muuttuvien tarpeiden mukaan. Lisäksi käytännöllisen taitto-ominaisuuden ansiosta jakkaran saa varastoitua pieneenkin tilaan silloin, kun sille ei ole tarvetta.

Laaja valikoima eri sävyjä takaa, että siro jakkara löytää paikkansa monenlaisesta sisustuksesta - olipa kyseessä kerrostalon parveke, kesämökin terassi tai oman kodin olohuone.

Materiaali: Pulverimaalattu metalli
Kangas: Kierrätetty polyesteri, valmistettu muovipulloista
Mitat: Leveys 41.2 cm, korkeus 41.4 cm, syvyys 41.6 cm
Väri: Musta runko, luonnonvalkoinen, beige, musta
Lisätietoa: Soveltuu myös ulkokäyttöön.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17