Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

FDB Møbler J27 jakkara tumma tammi

Uutuus
259,00€ 208,87€
259,00€ 208,87€

Yhteensä:

259,00€ 208,87€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Børge Mogensen

Valmistaja: FDB Møbler

J27 on Børge Mogensenin 1940 -luvulla suunnittelema jakkara, joka edustaa vahvasti hänen visiotaan suunnitellessaan hillittyjä, mutta käytännöllisiä huonekaluja. J27 on valmistettu joko massiivipyökistä tai massiivitammesta, joten tukevuus ja pitkäikäisyys jakkaralle on taattu. Vanhentuessaan jakkara saa luonnollisen ja kauniin patinan.

Nyt vuodesta 2020 asti jakkara on otettu uudelleen tuotantoon FDB Møblerin toimesta. Jakkaraa on saatavilla joko pyökkisenä tai tammisena, sekä useassa eri kauniissa värissä.

Materiaali: FSC-sertifioitu massiivitammi, petsi
Mitat: Halkaisija 35 cm, korkeus 45 cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Paino: 4.5 kg
Väri: Petsattu tammi
Hoito-ohje: Pyyhi nihkeällä liinalla. Vältä pesuaineiden käyttöä.
Lisätietoa: Jakkara toimitetaan kasattuna. Luonnollisen väriset jakkarat patinoituvat auringonvalossa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

FDB Møbler - kestävä kehitys edellä

Vuonna 1942 perustetun tanskalaisen FDB Møblerin suunnittelijakaartiin kuuluu tunnettuja nimiä, kuten Børge Mogensen, Poul Volther ja Jørgen Bækmark. FDB Møblerin kalusteet ovat alusta alkaen olleet kestäviä, kiinnostavia ja laajasti myytyjä.

1980-luvulla tehdas lopetti toimintansa ja suunnittelijat myivät piirrustuksiaan muille valmistajille, kuten HAY:lle. Kuitenkin vuonna 2013 avautui uusi mahdollisuus pistää FDB Møblerin tehdas pyörimään ja hetkessä brändi tavoitti suuren suosionsa uudelleen. Arvostetun yrityksen mallisto koostuu yhä pitkälti samoista klassikoista, kuin 40-luvulla, mutta myös uutuuksia tulee valikoimaan vuosittain.

Tänä päivänä yrityksen tavoitteena on olla maailman kestävin designbrändi - ja jo nyt he ovat Tanskan kestävin. FDB:n kaikilla tekstiileillä on Oeko-Tex -sertifikaatti, jokainen käytetty puu on FSC-sertifioitua ja yhä useampi tuote on saanut myös Nordic Swan -merkin, joka meillä tunnetaan paremmin Joutsenmerkkinä. Käynnissä on parhaillaan myös jokaisen tuotteen, sekä koko konsernin, tarkan hiilijalanjäljen laskeminen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17