Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek E60 jakkara maalattu musta

315,00€ 254,03€
315,00€ 254,03€

Yhteensä:

315,00€ 254,03€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Suomalaisen muotoilun merkkipaaluihin kuuluva Artek jakkara kokonaisuudessaan mustaksi maalattuna. Alvar Aallon suunnittelema klassinen Artek jakkara löytää kyllä paikkansa kodista kuin kodista ja musta maalipinta saa tämän variaation sopimaan erityisen hyvin valoisaan sisustukseen. Saatavilla on myös monia muita Artekin jakkaroita erilaisilla viimeistelyillä!

Materiaali: Maalattu koivu
Mitat: Halkaisija 38 cm, korkeus 44 cm
Väri: Musta
Lisätietoa: 4-jalkainen, pinottava

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17