Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Rayonnage Mural hylly tammi/deep black

1650,00€ 1330,65€
1650,00€ 1330,65€

Yhteensä:

1650,00€ 1330,65€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jean Prouvé

Valmistaja: Vitra

Vitra Rayonnage Mural hyllyissä toistuu Jean Prouvén tyylille ominaiset virtaviivaiset muodot sekä materiaalien yhdistäminen. Vuonna 1936 suunnitellussa hyllyssä on kaksi teräslevystä valmistettua seinäkiinnikettä, jotka muistuttavat lentokoneen tai laivan peräsintä. Teräs saa vastapainokseen pyöristetyt tammihyllyt, jotka pehmentävät muotokieltä. Hyllyt yksinkertaisesti työnnetään seinäkiinnikkeissä oleviin tarkkoihin vaakarakoihin. Veistoksellista hyllyä on saatavilla useissa eri väriyhdistelmissä.

Materiaali: Öljytty massiivitammi, maalattu teräs
Mitat: Leveys 118 cm, korkeus 70 cm, syvyys 25 cm
Väri: Tammi, musta (Deep Black)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17