Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Bellwood hylly 3 tasoa valkoinen/natural

150,00€ 120,97€
150,00€ 120,97€

Yhteensä:

150,00€ 120,97€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Umbra

Umbra Bellwood hyllystä löytävät paikkansa koriste-esineet, kirjat, viherkasvit tai vaikka kengät. Umbra Bellwood hyllyä on helppo siirtää paikasta toiseen sen ylimmän hyllytason ylle kaartuvista jaloista. Helposti koottavassa hyllyssä on kolme valkoista tasoa ja luonnonväriset jalat. Yhden hyllyn kantavuus on 13 kg.

Materiaali: Vaneri, MDF-levy
Mitat: Leveys 72 cm, syvyys 25 cm, korkeus 90 cm
Väri: Valkoinen, luonnonvärinen
Valmistusmaa: Kiina

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17